Meny Stäng

Pomonalängan

Vackert strandnära boende i Rörum mellan Kivik och Simrishamn dit du kan ta med din egen Islandshäst eller ponny. Eller kanske hyra boende och häst för en semestervecka.

Bo rymligt med utsikt över äppellundarna och med cykelavstånd till Knäbäckshusens kritvita sandstränder. Pomonalängan har 6+3 bäddar. Huset har wi-fi, genomgående golvvärme, centralt placerad kamin, välutrustat kök med diskmaskin och en helkaklad dusch/toa med tvättmaskin. I vardagsrummet finns förutom en vacker flygel även soffhörna med tv. Hyr ni Pomonalängan får ni även tillgång till uteplats med grill och viss möjlighet att använda vårt rymliga växthus som inretts till uterum. 

Barnvänligt boende och barnvänligt även runt huset. Här finns bland annat frigående höns som barnen gärna får mata och keliga stallkatter som gärna vill få gos. På våren föds alltid några lamm och med jämna mellanrum finns det även valpar. På ägorna betar gårdens flock islandshästar och är du hästvan förälder finns möjlighet att hyra häst upp till en timme för att ha barnridning på någon av de två kloka och snälla barnhästarna. Det går även att boka turridning för upp till 4 deltagare.

Liknande upplevelser