Meny Stäng

Hästrundan 2023 –
tänker om och tänker nytt!

Boka redan nu in den 1-2 juli 2023 – två dagar fyllda med hästiga aktiviteter på lördagen på Svabesholms gård, mellan Kivik och Simrishamn och på söndagen på Skönabäck säteri mellan Skurup och Veberöd.

Kom till Skåne och se den bredd som finns inom hästnäringen i området, upplev gemenskap med andra hästintresserade och njut av härliga dagar i vacker miljö. Du kan hitta stor variation av aktiviteter med koppling till häst.

Med fem års erfarenhet och flera hundra utvärderingar, önskemål och synpunkter från publik och deltagande arrangörer planerar vi nu en del förändringar för att göra Hästrundan ännu populärare.

Hästrundan koncentreras till två platser med uppvisningar, mässa där hästföretag är välkomna att visa sina tjänster och produkter, föreläsningar och information. På Svabesholms gård avslutas dagen med en festkväll och mingel. På söndagen tar Skönabäck över och fortsätter hästfesten.

Är du hästföretagare och vill vara med finns två alternativ, anmäl till mässan eller bjud in till din verksamhet. Kontakta Hästrundan för information och anmälan skicka ett mail till hastrundan@hatrundan.se.

Evenemanget arrangeras av föreningen Hästrundan Österlen och grannar.

Välkomna till Hästrundan 2023!