Meny Stäng

Hästrundan 2024 den 17-18 augusti

Anmäl dig och dit företag/organisation nu! http://dinkurs.se/92376

OBS! Ny mailadress hastrundan@hasteniskane.se gäller fr o m 12 juli.

Hästen i Skåne har fr o m 2024 tagit över arrangemanget Hästrundan och detta innebär vissa förbättringar. I år är det sjunde gången Hästrundan arrangeras och denna dag för då vi sätter hästen, alla hästintresserade och hästnäringen i fokus har ständigt vuxit. Intryck och åsikter från deltagare och publik har hela tiden utvecklat Hästrundan.

I år flyttar hela arrangemanget till Skönabäck utanför Skurup . Svabesholms Kungsgård hoppar av på grund av ändrad inriktning då bland annat  Kivik Art flyttar till gårdens marker. Hästar blir det dock även i fortsättningen på gården!

Skönabäck står inför en lång utvecklingsperiod där hästen är i centrum. Hotellkedjan Ess-group köpte för en tid sedan hela fastigheten och planerar ombyggnad till hotell och spa, bostäder och omfattande stor anläggning för hästträning och hästverksamheter – ett hästcentrum med enorma möjligheter.

Och därmed också en perfekt anläggning för Hästrundan. Besök Skönabäck den 17-18 augusti och gör en runda på gården bland utställare, uppvisningar, föreläsningar och bland hästar, ryttare och hästnäringens representanter.

Intresserad av att delta med uppvisning, som utställare, föredragshållare eller annan hästrelaterad verksamhet. Anmäl dig här! http://dinkurs.se/92376

Vill du veta mer, kontakta Ylva Wallström, ylva.wallstrom@vomb.se.

Information om utställare och aktiviteter uppdateras löpande. Du kan också hitta information om de sponsorer som gör Hästrundan möjlig.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för löpande uppdateringar och annat kul.

Varmt välkomna!