Meny Stäng

Kom till Skåne och tävla med din häst! Visste du hur lättillgängligt Skåne är? Du kan lätt ta dig mellan flera tävlingsplatser och utbudet av hästtävlingar är stort. Här hittar du även trevliga boenden för dig och din häst. Mellan hästtävlingarna finns det dessutom massor av upplevelser och aktiviteter för dig och din familj/släkt/vänner och häst.

Inom hoppning och dressyr är utbudet så stort att du kan vistas här flera veckor på raken och tävla varje helg. I fälttävlan satsar samarbetar flera klubbar om ”sommarfälttävlan” med tävlingar två helger efter varandra. I de andra grenarna är det lite glesare mellan tävlingstillfällena men varför inte kombinera tävling med träning.

För att hitta tävlingarna som passar dig bäst titta i TDB, det är också där du anmäler dig precis som vanligt. Därefter kan du använda våra kartor för att se var tävlingsplatsen ligger och var du hittar närmaste Bed & Box eller stall, se karta för varje kategori i respektive inlägg. För tips på övriga boenden till dig, familjen och vännerna eller för att hitta tips på andra aktiviteter se länkar på sidan Sydöstra Skåne.

Hittar du inget boende som passar kan du alltid ställa en fråga på vår Facebooksida så publicerar vi den i våra nätverk.